Ragnhild Severeide ny arrangementsansvarlig i AKKS Bergen!

 

Inni Mowinckel trer av som arrangementsansvarlig i AKKS Bergen etter 3,5 år i stillingen. Hun fortsetter i AKKS som produsent for UKM-festivalen i Hordaland 2019. Styret har ansatt Ragnhild Severeide som ny arrangementsansvarlig i AKKS Bergen. Ragnhild starter 1. oktober. 

Ragnhild er 23 år, og har vært aktiv i Bergens musikkliv i flere år. Hun har blant annet sittet i styret til Hulen Bergen, vært Band- og backstageansvarlig for Eggstockfestivalen, og vært ansvarlig for Alternativ promo for Vill Vill Vest. Ragnhild har en bachelor i Russisk, men har tatt fag i både økonomi, kulturledelse og markedsføring, og har hatt praksis ved Slottsfjellfestivalen og Øyafestivalen. I tillegg har hun vært styreleder i AKKS Bergen siden 2017. 

"Jeg ser utrolig mye frem til å starte som arrangementsansvarlig i AKKS Bergen, og gleder meg til å bidra til gi ungdommene i denne byen et rikt kulturtilbud. Arbeidet AKKS Bergen gjør for å skape en mer likestilt musikkbransje er utrolig viktig og blir veldig spennende å jobbe med, i tillegg til å skape gode konsertopplevelser og møteplasser for unge musikkinteresserte i Bergen."

Eggstockfestivalen, ungdomsarrangørgruppen UFLAKKS og AKKS-bingo vil være hovedfokuset for Ragnhild. Hun vil også jobbe med Lyden fra Øvingslokalet og UKM-festivalen i Hordaland, i tillegg til eventuelle andre arrangement ved AKKS Bergen. 

Tilbake