AKKS Oslo

Kurs, Øvingslokaler, Konserter

Hva er AKKS?
AKKS er en landsomfattende, ideell musikkorganisasjon som tilbyr instrumentkurs, bandkurs og øvingslokaler og arrangerer konserter for up- and coming band og artister.
Går du med en rockestjerne i magen? Eller kanskje du alltid har drømt om å spille i band? Vi har kurs for deg som vil lære hvordan det er å stå på en scene, prøve et nytt instrument, skrive låter, spille sammen med andre, lære av profesjonelle musikere og ha det gøy med musikk. Last ned kursfolder og Bandskolefolder.

Hvor er AKKS?
AKKS Oslo holder til i fargerike Brenneriveien på Grünerløkka mellom konsertstedet Blå, og Vulkan. Her er våre øvingslokaler og her tilbyr vi kurs og workshops med inspirerende lærere som selv er utøvende artister, produsenter, teknikere og bransjefolk.

Hvorfor er AKKS til?
AKKS arbeider for en mer balansert kjønnsfordeling i alle ledd av musikkbransjen. Formålet er å rekruttere, motivere og synliggjøre kvinner i alle ledd av musikklivet. AKKS er medlem i og medgrunnlegger av Balansekunstprosjektet.

Prosjekter
LOUD! Jentenes bandleir - feriecamp vi arrangerer sammen med JM Norway

Medlemskap i AKKS Oslo
Som medlem hos oss får du tilgang til en rekke medlemsfordeler, billige kurs, øvingslokaler og mye mer. I tillegg støtter du vårt arbeid for å gjøre noe med kjønnsbalansen i norsk musikkliv! Medlemskap koster bare 50kr. Meld deg på ved å trykke på buttonen til høyre oppe på siden.Har du gått på kurs hos oss?
Hjelp oss å bli bedre og evaluer kurset her.