Linn Frøkedal ny daglig leder for AKKS Bergen!

Styret i AKKS Bergen har 19. juni ansatt Linn Frøkedal som vikar for daglig leder Line Yvonne Eidheim. Frøkedal kommer fra stillingen som daglig leder på Muskedunder, og tiltrer stillingen i august 2018.

Linn Frøkedal har lang fartstid i musikk- og kulturbransjen og har opparbeidet seg en bred kompetanse, både som utøvende musiker, i form av organisasjonsarbeid, i arbeid som daglig leder og administrativt ansvar for musikalske prosjekter. Frøkedal har tre års ledererfaring og svært god kjennskap til musikk- og kulturlivet i Bergen.

- I forbindelse med ny jobb som daglig leder i AKKS Bergen gleder jeg meg veldig til å være med på å opprettholde og videreutvikle AKKS Bergen sitt utrolig viktige arbeid. Vi trenger fremdeles at noen fronter mangfold og likestilling i musikklivet, og her har AKKS alltid hatt en unik rolle. Som utøvende musiker ser jeg stadig festivalprogram og line-ups nesten blottet for kvinner, og i de fleste andre ledd av musikkbransjen er det fremdeles stor ubalanse. Det blir utrolig spennende å få muligheten til å arbeide med rekruttering og motivering av morgendagens tilskudd til musikkfeltet. Arbeidet AKKS gjør innen utleie av øvingslokaler, instrumentalopplæring og andre kurs er grunnleggende viktig for et godt musikkmiljø. I tillegg skaper organisasjonen plattformer hvor unge både kan få prøve seg på en scene, som konsertarrangør, DJ eller produsent. Jeg gleder meg til å bli en del av AKKS-familien!

Frøkedal går inn som vikarierende daglig leder for Line Yvonne Eidheim, som har sittet som daglig leder siden august 2015.

Tilbake