Inspirasjonskurs med LOUD!

Ønsker du å tilrettelegge og for at barn og ungdom skal få muligheten til føle seg trygge, tørre å ta plass og bli hørt? Vil du ha flere verktøy til å skape kreative kulturprosjekter som motvirker utestenging og diskriminering blant unge?

De siste seks årene har vi med prosjektet LOUD! Jentenes bandleir jobbet for at flere jenter kan oppleve gleden av å drive med musikk. Vi har skapt en arena der unge jenter og transpersoner fra hele landet opplever mestring, samhold og får mulighet til å ta ordet - enten det er på scenen, i øvingslokalet eller i helt andre kontekster. 

Foto: Caroline Årvoll

Nå vil vi dele våre erfaringer og metoder fra LOUD! og Girls Rock Camps i hele verden med ungdomsarbeidere som ønsker ny input og idéer for å videreutvikle sine tilbud! Kurset er relevant enten tilbudene deres gjelder musikk eller helt andre arenaer. I første omgang arrangeres det kurs i:

Stavanger (Metropolis- 10.01) påmelding: https://www.deltager.no/LOUDstavanger

Trondheim (Kulturhuset ISAK- to dager: 24.01-25.01) påmelding: https://www.deltager.no/LOUDtrondheim

Oslo (Sentralen- to dager: 31.01-01.02) påmelding: https://www.deltager.no/LOUDoslo

Bodø (sted kommer- 07.02) påmelding: https://www.deltager.no/LOUDbodo

Deltakeravgift er 300 kroner (600 med overnatting hvis du må reise fra et annet sted), og inkluderer mat og kursmateriell. Hvis prisen er en hindring for deres deltakelse kan dere kontakte oss for å finne en annen løsning.

Kursene i Oslo og Trondheim går over to dager så det er derfor mulighet å få dekket eventuelle utgifter tilknyttet reise og overnatting så lenge det er innenfor prosjektets budsjettrammer. 

Passer ikke noen av kursene? Vi kan komme til deg og ungdomsarbeidere i ditt område og holde kurs på bestilling! Ikke nøl med å ta kontakt, så finner vi ut av noe. Alle spørsmål rettes til post@loudcamp.com

Tilbake