Rap-workshop med Cherie Mwangi

Dato: 27. Mars 2019

Sted: Agenda X, Storgata 27

Tid: 18:00-20:30

Alder: 14-27 år

Pris: Gratis!

 

I samarbeid med Agenda X inviterer vi til rap workshop med artisten Cherie Mwangi for ungdommer mellom 14-27. På workshopen vil vi arbeide med å skrive egne rap-tekster, øve på å sette dem til ulike beats og avslutte workshopen med å fremføre for hverandre! Samt at Cherie gir oss en liten mini-opptreden selv. 

Lager du allerede egen musikk? Rapper du? Lager du beats? Vi oppfordrer deltakerne til å ta med seg egne rap-tekster/låter/beats og få veiledning og tilbakemelding på dem fra Cherie Mwangi, eller begynne på noe helt nytt sammen med oss onsdag 27. mars. 

Om workshopholderen: 

Cherie Mwangi er en 19 år gammel rapper, født i Norge med røtter fra Kenya. Hun ble først introdusert for offentligheten da hun la ut en remix av den norske sangen «Fyfaen av Hkeem» i 2017 og er for tiden aktuell med bangeren “Spiller Deg” med Linda Vidala. Cherie har siden 2017 fortsatt å legge ut freestyler på sine sosiale medier og fikk fort kontakt med musikkbransjen og andre artister. For tiden arbeider hun med sin nye EP og gleder seg til å veilede deg gjennom rap-tekster og en god opptreden. 

Påmelding: 

På workshopen vil det være plass til maks 20 deltakere, og påmelding er påkrevd på forhånd. Du kan enten melde deg på via skjemaet i denne lenken, eller melde deg på via Snapchat: xagendax / Instagram:Agenda_X / Facebook på Agenda X sine sider. Send fullt navn, tlf. nummer, e-post og at du ønsker å delta på rap-workshop på DM. 

 

Tilbake