Musikkproduksjon (Ableton Live)

Oppstart: 9. April 2019 

Dag: Tirsdager 

Tid:

Nivå 1: 17:30-19:00 (1,5 timer)

Nivå 2: 19:00-20:30

Kurslengde: 5 uker, med unntak av helligdager. 

Sted: Brenneriveien 9, Grünerløkka

Hvordan bruker man programvaren Ableton Live til å spille inn og skape sin egen musikk? Dette kurset gir deg en 8 ukers innføring i nettopp dette, og tilpasses etter elevenes ønsker om fokus. Kanskje du vil bruke Ableton Live til å lage fete beats? Spille inn instrumenter du allerede kan? Eller kanskje du ønsker å bruke Ableton Live i konsertsammenheng?

Kurset tilbys i to nivå, for de som vil lære om Ableton programvaren helt fra bunnen, og for de som kan litt/en del/mye fra før. 

Dersom du ikke har Ableton Live fra før har du mulighet til å låne en lisens hos AKKS Oslo. Spesifiser at du ikke har Ableton selv i påmeldingen og at du ønsker å låne lisens. Du trenger en datamaskin til å laste programvaren inn på. Ta kontakt dersom du ikke har mulighet til å stille med egen maskin, så finner vi en løsning. 

Lærer: Live Sollid Schulerud

Live Sollid Schulerud er vokalist, komponist og tekstforfatter, og har en bachelor fra jazzlinja på Norges Musikkhøgskole. Ableton Live har vært en stor del av hennes musikalske virke i mange år, både i improvisasjon og live-prosessering, låtskriving, musikkproduksjon og DJ-ing. Hun har blant annet utviklet soloprosjektet Live Sollid rundt dette, og hun spiller i band som Fervent Mind og Tobi’s World.

Generelt: 

Kurset vil til en viss grad tilpasses deltakernes ønsker om fokus. 

Kurset går over 8 uker med 1,5 timer undervisning hver uke (inkludert pauser). Undervisningen foregår i grupper på tre til seks personer.Deltakerne tilbys gratis øvingstid for egenøving i AKKS Oslo sine lokaler så lenge de går på kurset og så langt kapasiteten rekker. Kursene følger skoleruta i Oslo. Etter påmeldingsfristen er ute kan du kontakte oss og høre om det er plasser igjen på kurset. Kurs med for få deltakere avlyses.

Man må være 14 år eller eldre for å gå på kurs hos AKKS Oslo. Vi prioriterer elever mellom 14 og 26 år, men elever over 26 år er også velkommen på kurs. Vi prøver å sette sammen grupper av lik aldersnivå, men det er først og fremst nivå vi går ut i fra ved sammensetning av grupper. 

Man må være medlem for å gå på kurs hos AKKS Oslo se info om medlemsskap her

Har du spørsmål? Kontakt kursleder Live Sollid Schulerud: live.schulerud@gmail.com eller kursansvarlig Haley Shea: kurs@oslo.akks.no 

Priser: 

Under 26 år: 1500 kr

Over 26 år: 2000 kr

 Gratisplass?

Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. Med støtte fra BUFDIR kan vi gi deltakere under 26 år med vanskelig økonomi gratisplass! Huk av i påmeldingskjemaet for gratisplass. Man må være medlem i AKKS Oslo for å benytte seg av dette tilbudet. 

button

Takk til KOMP for støtte til kurset. 

Tilbake