LOUD – jentenes bandleir i høstferien

Bruk høstferien på nye venner, musikk, låtskriving og band!

Loud! i høstferien 2019 foregår fra klokken 09:00-16:00 30. September – 4. Oktober 2019. Påmeldingene åpner etter sommerferien. 

Sjekk ut Loud! sommerleiren mens du venter på høsten!

LOUD – Jentenes Bandleir i vinterferien er for deg mellom 9-15 år som har lyst til å bruke ferien på musikk! Fra mandag til fredag vil du få muligheten til å prøve deg på forskjellige instrumenter, uansett hvilket instrumentnivå du er på, eller om du aldri har spilt før. Du får nye venner, ditt helt egne band, og masse nye opplevelser!

Når: 30. september – 4. oktober 2019
Sted: Brenneriveien 9
Aldersgrense: 9-15 år
Pris: 1500,-

Uken starter med en instrumentkarusell hvor alle deltakerne får prøve seg i gitar, bass, vokal og trommer. Vi har alt du trenger hos oss, så du trenger ikke eget instrument. Om du likevel ønsker å ta med et eget instrument kan du gi beskjed til oss på forhånd.

På slutten av dagen skriver deltakerne hvilket/hvilke instrument de likte best å spille. Instruktørene setter sammen band ut fra disse ønskene. Så lager man en helt egen låt. Med dere på veien har dere en kjempekul instruktør som er musiker selv som veileder og guide. Det blir garantert en svært sosial uke med fokus på samspill og spilleglede. Her får man masse god musikalsk trening!

I løpet av uken lærer om låtskriving, bruk av øvingslokalet, sceneformidling, hvordan spille i band, promotering og mye annet.Vi avslutter bandleiren med konsert der bandene får vise frem hva de har jobbet med. Her er det åpent for at familie og venner kan komme å se på. Det blir ikke mer musikalsk lærerikt enn å spille sin første konsert!

Workshops
I løpet av bandleiren skal deltakerne også innom ulike workshops. Vi skal blant annet lære om låtskriving, om det å spille i band, vi skal finne navn til alle bandene, lage våre egne t-skjorter, ta bandbilder og my mer. 
 
Møt en instruktør!
 

Ragna Hovig er LOUD-leder på vinterferieleiren. Hun er morsom, energisk og veldig grei. Ragna er trommis med lang erfaring fra ulike undergrunnsband i Oslo, og har spilt konserter på alt fra Rockefeller til Parkteatret. For tiden studerer hun til å bli musikklærer på Høgskolen i Oslo og Akershus. “Å få lov til å være lærer på AKKS er en drøm, det er en kombinasjon av det jeg brenner for; undervisningskunsten, og det å få kvinner opp og frem i musikken.” 


Kaja Gunnufsen er en av lærerne på Bandskolen, og vil undervise i samspill, vokal, piano og låtskriving på LOUD! Kaja har spilt piano siden hun var 10 år gammel, og det var hennes hovedinstrument da hun gikk musikklinja på videregående. I tillegg spiller hun gitar og synger. Hennes store lidenskap er å skrive sangtekster, og hun har fått mye oppmerksomhet for sine ærlige og dirkete tekster på norsk. Kaja har de fem siste årene jobbet som låtskriver og utøvende musiker. Hun har gitt ut to album som har resultert i Spellemannsnominasjoner (Årets nykommer og Årets tekstforfatter). Hun har vært nominert til P3 Gull, og spilt på blant annet Øyafestivalen og Slottsfjell i tillegg til en rekke andre konserter og festivaler rundt om i landet.

 

 

Pris
Pris for bandleiren er kr 1500,- for hele uken, og inkluderer medlemskap i AKKS Oslo. AKKS jobber for likestilling i musikkbransjen. Gjennom LOUD! vil vi motivere jenter til å spille i band og skrive låter. Vi vil at unge jenter skal få anledning til å jobbe med alle aspekter ved det å være musiker, og skape en trygg ramme hvor de kan prøve og feile. 

Se klipp fra NRK Super da de besøkte LOUD i 2017!

Se også klipp fra LOUD i 2015!

button

NB! Forbehold om nok påmeldte. 

Spørsmål? 
Kontakt: kurs@oslo.akks.no

Eksempel på timeplan:


Tilbake