Instrumentkarusell – Finn ditt instrument!

 

Drømmer du om å lære et nytt instrument, eller lurer du på hva AKKS Oslo planlegger for våren? På vår instrumentkarusell den 19. Januar får du teste bass-, gitar-, piano- og trommekursene våre – på samme dag! Samtidig kan du sjekke ut øvingslokalene våre, møte noen av instruktørene og høre mer om alt vi har planlagt. 

Fra klokken 11-16 den lørdagen rullerer vi oss gjennom korte “smaksprøvekurs” i alle disse instrumentene slik at du kan teste hvilket instrument du tror passer deg, eller kanskje du allerede har et instrument du vet du elsker og vil prøve noe helt nytt?

Alle AKKS Oslos instrumentkurs starter opp etter denne instrumentkarusellen slik at du kan velge et fullt 8 ukers instrumentkurs etter du har testet litt av alt. Du er også hjertelig velkommen på instrumentkarusell dersom du er interessert i å spille i band – vi har mange forskjellige typer bandkurs. 

Aldersgrense: 9 år og oppover

Sted: Våre øvingslokaler i Brenneriveien 9, fra klokken 11-16:00 på lørdag 19. Januar. 

Pris:

Pris for denne 5 timers instrumentkarusellen er 200 kr for medlemmer, evt. 250 kr for medlemsskap i
AKKS Oslo + kurskontigent. Vi har også mulighet til å tilby gratis plasser til de under 26 som trenger dette. Huk av i søknadsskjemaet for å søke om gratisplass, de som får dette innvilget får beskjed på e-post. Les mer om gratisplasser her. 

Har du allerede meldt deg på et av våre instrumentkurs dette semesteret får du Instrumentkarusellen med på kjøpet – gratis! Dersom du melder deg på instrumentkurs i etterkant av instrumentkarusellen trekker vi også 200 kr fra kursavgiften din. 

Kurset arrangeres i samarbeid med Bandskolen for jenter og transpersoner mellom 13-19 år. Interessenter til dette kurset oppfordres spesielt til å bli med, og prioriteres i avgjørelser ang. gratisplasser. Instrumentkarusellen er basert på LOUD! – Jentenes bandleirs pedagogikk. Les mer om LOUD! her. 

button

Noe du lurer på? Ta kontakt med kursansvarlig, Haley Shea/ kurs@oslo.akks.no

Tilbake