EDM-workshop (fullt!)

Foto: Studentersamfundet i Trondhjem

Kursoppstart: Lørdag 27. januar og søndag 28. januar

Kurslengde: 8 timer

Kurssted: Det Akademiske Kvarter (Kvarteret)

Instruktør: Niilas

Workshopen er dessverre full. Det er mulig å bli satt på venteliste, i tilfelle noen melder seg av. Meld din interesse til kontoret@bergen.akks.no

Påmeldingsskjema her!


EDM, også kjent som elektronisk dansemusikk, er en fellesbetegnelse på et sett med perkussive sjangre innen elektronisk musikk og lages hovedsaklig ved hjelp av elektroniske instrumenter som synthesizere, trommemaskiner, sequencere og samplere. Artister innenfor denne sjangeren topper hitlistene og får stadig større popularitet.

Workshopen vil også ta for seg hvordan du lager og modifiserer lyder for å finne ditt personlige uttrykk innen sjangeren.

Målet med workshopen er å få kunnskap til å lage elektronisk dansemusikk, finne ditt personlige uttrykk, dele tips og erfaringer.

Workshopen passer deg som allerede har prøvd seg litt innenfor EDM-sjangeren, og har kjennskap til utstyret og programvare. Niilas jobber  i Ableton Live og vil instruere i det programmet.


Praktisk om kurset:

  • Hver deltaker må ha med seg hodetelefoner, lydkort, synth og egen PC med programvare til å arrangere og produsere musikk, også kalt Digital Audio Workstation. Det finnes flere programmer som kan benyttes, så om du bruker Logic Pro, Cubase eller Ableton Live så vil du få det samme utbytte av kurset.
  • Workshopen foregår i grupper på 3-6 deltakere
  • Kurset holdes lørdag 27.1 kl. 12:00-16:00 og søndag 28.1 kl.13:00-17:00

Se registreringsskjemaet for priser og vilkår.

Påmeldingsskjema her!


Foto: Andreas Moldung

Om instruktøren

Niilas er en ung produsent og dj fra Bergen. Med bakgrunn i gitar og piano lager Niilas elektronisk musikk for både klubben og hodetelefonene, med fokus på detaljer og finesse. Gjennom de siste årene har han sakte byttet ut de fysiske instrumentene, og fokusert mer på elektronisk produksjon. Dette har ført til stor kunnskap i ung alder, og Niilas behersker et bredt spekter med produksjon og teknikker. Han er også selvlært i alle disipliner han har tatt for seg. Niilas ga ut sin første EP “Memoraids” på Brilliance Records i 2015 som høstet gode anmeldelser, og ble premiert hos I-D VICE, Pigeons & Planes og en rekke avspillinger på NRK P3 og BBC Radio 1.


Musikkopplæring for alle! 

Vi i AKKS Bergen ønsker ikke at økonomi skal stå i veien for deltakelse i musikkaktivitet. Dersom du er under 18 år og har begrenset økonomi kan du/foresatte søke om å få helt eller delvis redusert deltakeravgift på våre ordinære kurs, spesialkurs og Loud! Jentenes bandleir. For å benytte deg av tilbudet velger du dette i påmeldingskjema og vi tar kontakt med deg/foresatte. Denne ordningen er støttet av Bufdir og gjelder for året 2018. 

Har du spørsmål ta kontakt med daglig leder på bergen@akks.no

EDM-workshop er støttet av KOMP v/Norsk Musikkråd.

Tilbake