DJ 1 & 2 – oppstart April

Oppstart: 24. April 2019 

Nivå 1: 17:30-19:00  Fullt

Nivå 1: 19:00-20:30 3 ledige plasser

Datoer for kurset: 

Onsdag 24. April

Mandag 29. April

Onsdag 8. Mai

Onsdag 15. Mai

Tirsdag 21. Mai – Felles time denne dagen i radio-studio! Klokken 20:00-23:00 denne kvelden. 

Onsdag 29. Mai – Spillejobb på Dattera til Hagen

Kurslengde: 5 uker

Utstyr: Man trenger ikke eget DJ-utstyr for å gå på DJ kurs hos AKKS Oslo. Dette kan lånes i forbindelse med kurset. 

På nivå 1 trengs ingen forkunnskaper, så lenge du digger musikk. Vi går nøye igjennom oppkobling og de forskjellige funksjonene på mikser, samt noe grunnleggende innføring i vinyl for de som ønsker det. Vi tar for oss BPM, beatmiksing og forskjellige teknikker og effekter man kan bruke når man mikser, slik at man er i stand til å spille selv etter endt kurs. 

Nivå 2 er for de som har noe kunnskap fra før. Her bør man vite det grunnleggende om hvordan utstyret fungerer, og hvordan man mikser sammen to sanger. Her vil vi ha mer fokus på å finne sitt eget uttrykk og sin egen spillestil. Vi vil jobbe enda mer med effekter og overganger tilpasset elevenes ønske. På nivå 2 jobber vi sammen for å finne ditt særpreg og stil som DJ. 

Undervisningen foregår i grupper på tre-seks personer, med 1,5 time per gang. Deltakerne tilbys gratis øvingstid for egenøving i AKKS Oslo sine lokaler så lenge de går på kurset og så langt kapasiteten rekker.

Siste kursrunde avsluttes på AKKS-konserten som holdes på Dattera til Hagen! 

Etter påmeldingsfristen er ute kan du kontakte oss og høre om det er plasser igjen på kurset. Kurs med for få deltakere avlyses. Man må være medlem for å gå på kurs hos AKKS Oslo. Kontakt oss dersom du har spørsmål angående kurset. 

Priser:

Under 26 år: 1500kr

Over 26 år: 2000 kr 

Om instruktøren:

Vår DJ-instruktør Olga Nikonova aka DJ Lang Jente har en hel del arfaring som DJ-instruktør etter å ha holdt kurs hos AKKS Stavanger, og har instruert flere kurs på AKKS Oslo siden hun flyttet hit. Som DJ spiller Olga elektronisk musikk, mest fun house og UK, i tillegg til noe hip hop. Olga har spilt på festivaler som Insomnia og Perkapella, en god rekke utesteder, utstillinger og husfester og leder sitt eget DJ-baserte radioprogram tirsdager fra 20:00-23:00 hos Radiorakel. Olga bruker både digital musikk på USB og vinyl når hun spiller, og er opptatt av å legge en del basic musikkteori som grunnlag for nye DJ’s. 

 Gratisplass?

Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. Med støtte fra BUFDIR kan vi gi deltakere under 26 år med vanskelig økonomi gratisplass! Huk av i påmeldingskjemaet for gratisplass. Man må være medlem i AKKS Oslo for å benytte seg av dette tilbudet. 

  

button

For å gå på kurs hos AKKS, må man være medlem. Se info om medlemsskap her. Noe du lurer på? Ta kontakt med kursansvarlig, Haley Shea/ kurs@oslo.akks.no

Tilbake