Fullt- Bandkurs – for enkeltmusikere

Oppstart: Onsdag 24.oktober

Tid:
kl 17-20

Kurslengde:
5 uker

Kurssted:
 USF Verftet, 2. etasje, AKKS øvingslokaler
Avsluttes med konsert!
 
 
Instruktør:Gjert Hermansen
 
 

Foto: AKKS Bergen

AKKS sitt bandkurs er både sosialt og lærerikt.
Mange har startet sin utøvende musikkarriere på AKKS’ bandkurs, og funnet likesinnede de har spilt med i flere år. Hele band kan også melde seg på!

På AKKS’ bandkurs velger du og bandet ditt ut to til tre låter som dere jobber med under kursets fem uker. Med dere på veien har dere en profesjonell instruktør med bred erfaring fra bandlivet som veileder, guider og gir feedback. Bandkursene er svært sosiale kurs med fokus på samspill og spilleglede. Her får man masse god musikalsk trening!

Du kan melde deg på som enkeltmusiker eller som et band. Så langt det går forsøker vi å sette sammen band ut fra alder og sjangerpreferanser.

Dersom du kjenner noen du ønsker å være i band med kan du gi oss beskjed om det. 

 


 

Foto: Caroline Årvoll

Foto: Caroline Årvoll

AKKS sitt bandkurs er et flott sted å skaffe seg spilletrening og møte likesinnede; folk som har lyst til å møte andre musikere å spille i band med. Kanskje du møter dine fremtidige bandmedlemmer her?

I tillegg til hver kursdag får hvert band én gratis økt på tre timer til egenøving i AKKS Bergen sine øvingslokaler på USF Verftet i løpet av kursperioden.

Etter 5 uker avsluttes kurset med konsert Kvarteret, hvor du kan invitere venner og kjente til å komme og se på. 

Det blir ikke mer musikalsk lærerikt enn å spille sin første konsert!

Påmelding for enkeltpersoner!

 


Foto: Caroline Årvoll

Foto: Caroline Årvoll

Bandkurs for etablerte band

Dere har allerede etablert et band? Ønsker dere å få feedback på ting dere jobber med? Høres det interessant ut med bandcoaching av en profesjonell musiker, som har vært i gamet i en årrekke? 

På bandkurset kan dere som er et band komme med de problemstillingene som er aktuelle for dere, og få skreddersydd et opplegg som passer dere. Det kan handle om låtskriving, samspillet, det visuelle/musikalske uttrykket – alt. Få progresjon og utvikling, våre instruktører kan pushe dere til å ta steget videre.


Foto: Caroline Årvoll

Foto: Caroline Årvoll

Praktisk om kurset:

– Ta med ditt instrument; gitar, trommestikker, bass eller annet. Forsterkere, piano og trommesett er på lokalet.
– Mangler du gitar eller bass har AKKS Bergen noen til leie. Leiepris er 200 kr for 5 uker.
– Bandene vil bli satt sammen etter hvilke instrument man spiller. Vanligvis 3-5 personer i hvert band.
– Det er mulighet for gratis øving i AKKS Bergens øvingslokaler utover kursdagene.
– Fyll ut alle feltene i påmeldingen så vet vi alle dine preferanser.

–Kurset holdes på onsdager 24.10, 31.10, 7.11, 14.11 & 21.11.
– Konsert 27.november.


Om bandcoach:

Foto: Berit Kverneng

Gjert Hermansen er bandcoach hos AKKS høsten 2018, og har drevet med musikk i økende grad siden han begynte på pianokurs som 9-åring. Han er involvert i flere prosjekter bl.a. Det skandaløse orkester, Trojka, Johannes Holtmon og Pine Hill.  

Gjert er en allsidig musiker, han spiller en rekke ulike instrumenter som trommer, bass og piano. Med bred og lang erfaring fra musikklivet, kan han hjelpe et band til å bli mer dynamiske, samspilte og til å kommunisere sammen som musikere. Han er i tillegg lærer, noe som nok kan komme godt med i rollen som bandcoach!


Musikkopplæring for alle! 

Vi i AKKS Bergen ønsker ikke at økonomi skal stå i veien for deltakelse i musikkaktivitet. Dersom du er under 18 år og har begrenset økonomi kan du/foresatte søke om å få helt eller delvis redusert deltakeravgift på våre ordinære kurs, spesialkurs og Loud! Jentenes bandleir. For å benytte deg av tilbudet velger du dette i påmeldingskjema og vi tar kontakt med deg/foresatte. 

Har du spørsmål ta kontakt med daglig leder på bergen@akks.no.

Denne ordningen er støttet av Bufdir og gjelder for året 2018. 


Tilbake