BANDKURS

På dette kurset får du muligheten til å spille i band! mmy

Du kan velge å spille enten trommer, bass, keyboard/piano, gitar eller å synge. Du kan også melde deg på dersom du spiller et annet instrument (feks blås).

Alle som melder seg på blir satt sammen i band på 4-5 stk, du trenger ikke å melde deg på sammen med noen andre, og kan melde deg på som enkeltperson. I løpet av kurset øves det inn låter som skal framføres på konsert etter endt kurs, og kan være coverlåter eller det kan være egenkomponerte låter. Kurset består av totalt åtte timer, to timer pr uke i fire uker.
Dette er en ypperlig mulighet til å bli kjent med, og ikke minst spille sammen med andre musikkinteresserte på samme alder og nivå.

Kanskje er det ditt band som spiller på kjente festivaler om noen år!

Dersom du kjenner andre som melder seg på og dere ønsker å spille sammen kan du bare skrive det på påmeldingsskjemaet.
Dersom dere allerede er et band og trenger litt starthjelp eller hjelp til videreutvikling kan dere også melde dere på dette kurset. 

 

Merk at på dette kurset må du stille med eget instrument – bortsett fra trommer og keyboard.
(OBS: dersom du går på nybegynner gruppekurs i bass/el-gitar får du låne el-gitar/bass  gratis i kursperioden)

 

Instruktør: Ingvild Winge

Ingvild Winge har jobbet som gitarlærer ved AKKS Trondheim og jobber som pedagog og bandkursinstruktør for Prosjekt: Pop. Ingvild har bred erfaring fra ulike sjangre og opplæring av ulike typer band, og i bandkurset fokuseres det mye på trygghet, rytme, å skulle ha det gøy og samtidig oppnå selvtillit. Ingvild har bred erfaring innen opplæring av band, og har selv opplevd å kaste seg ut i bandkurs settingen uten mye forkunnskap, og vet dermed av erfaring at nybegynnere kan lage rå musikk!

 

Når: Start uke 47

Semesterkonserten avholdes på Kultursenteret Isak.

Hvor: Buranhus Musikksenter
Pris: 700,- (medlemspris)
Medlemskap i AKKS koster 50,- 
Ønsker du ikke å bli medlem i AKKS koster kurset 1200,-

 

Påmeldingsfrist: 12.november

Påmelding: Trykk her

Tilbake