Bandkurs (14+) – Oppstart 2. April!

Bandkurs_promo

Ønsker du å finne noen å spille med, eller har du lyst på mer erfaring i band? Velkommen til din innføring i bandlivet! Bandkurset er utfordrende, spennende og gir verdifull øvelse i låtskriving og sceneerfaring.  Kurset passer både for nybegynnere som leter etter noen å spille med, grupper som vil starte band sammen, og etablerte band som ønsker å heve sitt nivå. 

Vi starter bandkurset med en felles jam der du over 2 timer tester på å spille med ulike folk og i ulike bandsammensetninger. I tillegg kan du gjerne prøve et nytt instrument om det er ønskelig! Du får møte bandinstrutørene våre og få en følelse av hvordan det er å spille i band på AKKS. Etter jammen får du mulighet til å sette opp ønsker for hvilke instrument du ønsker å spille og hvem du ønsker å spille med før dere settes sammen i band til resten av kurset. Vi avslutter kurset med preproduksjon og konsert!

Usikker på om band og bandkurs er noe for deg? Kom på oppstartsjam helt uforpliktende og sjekk det ut!

Oppstart 2. April klokken 18:00. 

Kurslengde: 5 uker.

Kurssted: Brenneriveien 9 

Ukedag: avhengig av hvilket band du er i (sett opp så mange dager du kan i påmeldingskjemaet, så blir det lettere for oss å lage et band som vil passe for deg)

Priser: 

Under 26 år:  1500 kr

Over 26 år: 2000 kr

Instrumentkursrabatt: 

Det vil være rabatt for deg som har gått instrumentkurs tidligere på våren. Ta kontakt på kurs@oslo.akks.no for mer informasjon. OBS: Gjelder de som begynner på bandkurs etter endt instrumentkurs 8 uker. 

Huk av i påmeldingsskjemaet for instrumentkursrabatt.

Bandkurset inneholder:

  • 2 timers oppstartsjam med våre bandinstruktører
  • 1,5 time med lærer og 1,5 time egenøving pr uke i 4 uker
  • Muligheten til å booke gratis ekstra bandøvingstimer i hele kursperioden (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Felles preproduksjonskveld* med mentor ca en uke før konsert. 
  • Opptreden på AKKS-konserten ved semesterslutt den 29. Mai. 

* Preproduksjonskvelden er som en generalprøve der elevene hører på hverandre og kommer med konstruktiv feedback i samarbeid med en mentor.

Bandsammensetning:
Deltakerne settes sammen i band i forkant av kurset etter instrument, nivå, sjangertilknytning og hvilke dager de kan øve. Når vi setter sammen bandene tar vi hensyn til ønskene og informasjonen dere oppgir i dette skjemaet, og skjema som fylles ut på jam, så langt det er mulig. Det er ikke sikkert alle får drømmebandet, men man kan jo aldri vite!

Påmelding er bindende, dersom du er nysgjerrig på bandkurset og vil prøve deg på jam først kan du sende mail til kurs@oslo.akks.no for å melde deg på jam.

Kursavgiften vil bli tilbakebetalt dersom kurset blir avlyst, men vil ikke refunderes av andre grunner med mindre sykemelding eller lignende dokument kan begrunne fravær. Kurs med for få påmeldte avlyses og kursavgift refunderes. Medlemskontingent refunderes ikke.

Heve nivået på ditt eksisterende band? 

Har du allerede et band som du vil ta til neste nivå? Bandkurset kan skreddersys slik at det er mindre fokus på øving sammen med lærer, og mer fokus på musikkbransjen. Hvordan promoterer man sitt band? Hvordan får man spillejobber? Dere avtaler selv med en bandmentor, som håndplukkes etter deres sjanger og ambisjonsnivå, hva dere skal fokusere på i kursperioden frem mot konserten, med mulighet for kurs/workshops innen PR, lydteknikk og scenekunst. Bandmedlemmene må være medlem i AKKS for å gå på kurs hos AKKS Oslo.

Er du usikker på om bandkurset er rett for deg, eller ditt band? Ta kontakt på: kurs@akks.no for å finne ut hva vi kan tilby ditt band. 

Noen av våre bandinstruktører:

Bjørnar Ekse Brandseth 

Bjørnar Ekse Brandseth  er utdanna ved Musikerutdanninga ved NISS (no Westerdals) med gitar som hovudinstrument, og har dei siste åra vore synleg i Oslos musikkmiljø på diverse strengeinstrument. Han speler fast med samansetningar som The Northern Belle, Silver Lining, Yngve & his Boogie Legs og Kevzta, og har tidvis dukka opp i band som Comet Kid og Dig Deeper. I fleire av desse samanhengane opptrer han også som vokalist og låtskriver.

Han er opptatt av gitaren i bandsamansetningar, og fokuserer tidleg på utvikling av improvisasjon og eigenart.

 

 

Marie Moe

Marie Moe har spilt bass og vært låtskriver i bandet Razika i over 10 år. Razika har i løpet av sin tid som band turnert over hele Norge, Japan, England og mer, og har så langt sluppet 3 plater. Marie kommer til oss i AKKS Oslo med god erfaring etter å ha vært lærer på AKKS Bergens basskurs og bandleder/basslærer på LOUD!- Jentenes bandleir. 

 

 

 

 

 

 

 

button

Gratisplass?

Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. Med støtte fra BUFDIR kan vi gi deltakere under 26 år med vanskelig økonomi gratisplass. Huk av i påmeldingskjemaet for gratisplass. Man må være medlem i AKKS Oslo for å benytte seg av dette tilbudet. 

Tilbake