Bandkurs (14+)

Bandkurs_promo

Ønsker du å finne noen å spille med, eller har du lyst på mer erfaring i band? Velkommen til din innføring i bandlivet! Bandkurset er utfordrende, spennende og gir verdifull øvelse i låtskriving og sceneerfaring.  Kurset passer både for nybegynnere som leter etter noen å spille med, grupper som vil starte band sammen, og etablerte band som ønsker å heve sitt nivå. Kurset skreddersys etter ambisjonsnivå og ønsket kurslengde. 

Oppstart – Januar 2019 uke 5 

Kurslengde: 5/8/10/18 uker. (Prisen på kurset beregnes etter antall uker, med 10% rabatt for mer enn 8 ganger, og 20% rabatt for mer enn 10 ganger) 21 uker er lengden på et kurs som starter i uke 4 og varer frem til avslutningskonserten i Juni med ferier og helligdager trukket fra. 

Kurssted: Brenneriveien 9 

Ukedag: avhengig av hvilket band du er i (sett opp så mange dager du kan i påmeldingskjemaet, så blir det lettere for oss å lage et band som vil passe for deg)

Priser: 

Under 26 år:  

5 uker: 1500 kr

8 uker: 2400 kr

10 uker: 2700 kr

Hele semesteret: 4320 kr 

Over 26 år:

5 uker: 2000 kr

8 uker: 3200 kr

10 uker: 3600 kr

Hele semesteret: 5750 kr 

Instrumentkursrabatt: 

Det vil være rabatt for deg som har gått instrumentkurs tidligere på våren. Ta kontakt på kurs@oslo.akks.no for mer informasjon. OBS: Gjelder de som begynner på bandkurs etter endt instrumentkurs 8 uker. Dvs. oppstart i uke 13. 

Huk av i påmeldingsskjemaet for instrumentkursrabatt.

Bandkurset inneholder:

  • 1,5 time med lærer og 1,5 time egenøving pr uke
  • Muligheten til å booke gratis ekstra bandøvingstimer i hele kursperioden (med forbehold om tilgjengelighet
  • Felles preproduksjonskveld* med mentor ca en uke før konsert. 
  • Opptreden på AKKS-konserten ved semesterslutt i Juni. 

* Preproduksjonskvelden er som en generalprøve der elevene hører på hverandre og kommer med konstruktiv feedback i samarbeid med en mentor.

Det er også mulig å skreddersy et kurs og lengde på kurset! Minste krav er 5 uker. 

Bandsammensetning:
Deltakerne settes sammen i band i forkant av kurset etter instrument, nivå, sjangertilknytning og hvilke dager de kan øve. Når vi setter sammen bandene tar vi hensyn til ønskene og informasjonen dere oppgir i dette skjemaet så langt det er mulig. Det er ikke sikkert alle får drømmebandet, men man kan jo aldri vite!

Påmelding er bindende. Kursavgiften vil bli tilbakebetalt dersom kurset blir avlyst, men vil ikke refunderes av andre grunner med mindre sykemelding eller lignende dokument kan begrunne fravær. Kurs med for få påmeldte avlyses og kursavgift refunderes. Medlemskontingent refunderes ikke.

Heve nivået på ditt eksisterende band? 

Har du allerede et band som du vil ta til neste nivå? Bandkurset kan skreddersys slik at det er mindre fokus på øving sammen med lærer, og mer fokus på musikkbransjen. Hvordan promoterer man sitt band? Hvordan får man spillejobber? Dere avtaler selv med en bandmentor, som håndplukkes etter deres sjanger og ambisjonsnivå, hva dere skal fokusere på i kursperioden frem mot konserten, med mulighet for kurs/workshops innen PR, lydteknikk og scenekunst. Bandmedlemmene må være medlem i AKKS for å gå på kurs hos AKKS Oslo.

Er du usikker på om bandkurset er rett for deg, eller ditt band? Ta kontakt på: kurs@akks.no for å finne ut hva vi kan tilby ditt band. 

Noen av våre bandmentorer:

Bjørnar Ekse Brandseth 

Bjørnar Ekse Brandseth er ny lærar ved AKKS Oslo. Han er utdanna ved Musikerutdanninga ved NISS (no Westerdals) med gitar som hovudinstrument, og har dei siste åra vore synleg i Oslos musikkmiljø på diverse strengeinstrument. Han speler fast med samansetningar som The Northern Belle, Silver Lining, Yngve & his Boogie Legs og Kevzta, og har tidvis dukka opp i band som Comet Kid og Dig Deeper. I fleire av desse samanhengane opptrer han også som vokalist og låtskriver.

Han er opptatt av gitaren i bandsamansetningar, og fokuserer tidleg på utvikling av improvisasjon og eigenart.

“Jeg gleder meg til å gi mine elever ein del av verktøyene som trengs for å gjere gitaren til ein fast fylgjesven for resten av livet- profesjonelt eller på hobbybasis.”

Ragnhild Jamtveit 

Foto: Erik Valebrokk

Ragnhild har en bachelor fra jazzlinja i Trondheim. Hun er freelance-musiker og vokalist i bandene Pom Poko, og Heartbreak Satellite. Med Pom Poko har hun vunnet forbildeprisen på by:Larm 2017, og spiller på store festivaler over hele verden, som Slottsfjell, Øya og The Great Escape. Hun har tidligere jobbet som sangpedagog hos MUNO musikkskole, og gleder seg til å jobbe for AKKS denne høsten. 

Sjekk ut bandet hennes her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

button

Gratisplass?

Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. Med støtte fra BUFDIR kan vi gi deltakere under 26 år med vanskelig økonomi gratisplass. Huk av i påmeldingskjemaet for gratisplass. Man må være medlem i AKKS Oslo for å benytte seg av dette tilbudet. 

Tilbake