AKKS Stavanger søker basslærer!

AKKS Stavanger er en musikkorganisasjon som  jobber for likestilling i musikkbransjen. Hvert semester tilbyr AKKS kurs i vokal, el-gitar, trommer, el-piano, bass, band, og låtskriving  - både for nybegynnere og viderekommende.

AKKS Stavanger søker ny basslærer til kurs som starter første uken i februar, 2019. 
Engasjementet gjelder for nybegynner- og viderekommen kurs i bass gitar (en-til-en og gruppekurs fra 8 år og oppover).

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Pedagogisk kompetanse evt. relevant praksis

  • Gode instrumentkunnskaper (bass)

  • Gode samarbeidsevner, men også evnen til å jobbe selvstendig, håndtere booking av en rekke elever og grupper, og fakturering og innrapportering. 

Vi søker en positiv, engasjert og ansvarsbevisst lærer som kan se, utvikle og inspirere den enkelte elev i både en-til-en og gruppeundervisning. Vi har stor fokus på mestring og spilleglede i våre kurs, og ønsker å se at elever lærer både kreative og tekniske ferdigheter. AKKS ønsker å bidra til et inkluderende og mangfoldig musikkliv, og tror på styrken av forbilder. Derfor oppfordrer vi personer fra minoritetsgrupper, kvinner, transpersoner og ikke-binære til å søke.

Beskrivelse av stillingen:
Kursene foregår i privattimer (a 30 minutt) eller grupper (a 90 minutt) hvor det er mellom 3 og 5 elever i alderen 12 år og oppover som deltar. Alle kurs varer i åtte uker, en gang per uke. 

Kursene starter i februar, april, september og november. Kurs foregår på Metropolis, Nytorget 1, 4014 Stavanger. Foreløpig kursdag er mandager. Dette kan tilpasses lærer sin ledighet. 

 

Lønn: fra 350 kr pr time (justeres etter erfaring og ansinitet)

Søknadsfrist: 11.01.2019

Dersom dette ser interessant ut, send oss en søknad med cv pr mail til stavanger@akks.no
Dersom du har spørsmål angående stillingen, ta også kontakt med oss pr mail eller tlf ( 94 20 19 14)

Tilbake