Foto: Annika M. Engen

AKKS Oslo

Musikkskole, Øvingslokaler, Konserter

Musikkskole med jentefokus
AKKS Oslos musikkskole ligger sentralt på Grünerløkka. Her tilbyr vi kurs og workshops med inspirerende lærere som selv er utøvende artister, produsenter, teknikere eller bransjefolk. Selv om vi har jentefokus er alle over 14 år velkommen på kursene våre, også gutter. Unntaket er LOUD! Bandkurs for Jenter*, som kun er for jenter mellom 13-17 år.

Øvingslokaler og konserter
AKKS er ikke bare en musikkskole, men en dedikert musikkorganisasjon for jenter og kvinner som driver med, eller vil drive med musikk. Vi tilbyr fullt utstyrte øvingsrom, konsertmuligheter og et hyggelig frivilligmiljø for de som vil lære mer om å arrangere konserter, om musikkorganisasjonsliv og om musikkbransjen.

Om organisasjonen
AKKS er en ideell musikkorganisasjon som arbeider for kjønnsbalanse i musikklivet, primært gjennom instrument- og vokalkurs i rytmisk musikk, tekniske kurs, seminarer, øvingslokaler og konsertvirksomhet. AKKS har avdelinger i Bergen, Trondheim, Stavanger og Kristiansand.

AKKS Oslo holder til i Brenneriveien 9, rett ved konsertstedet Blå. Her har vi i tillegg til våre kurs fire fullt utstyrte øvingsrom og et preproduksjonslokale. Vi har kontor i 4.etasje på Youngstorget 3.

*LOUD! Bandkurs for Jenter er basert på LOUD! Bandcamp for jenter som ble startet av AKKS og Jeuness Musicales (tidl Musikk og Ungdom) sommeren 2013.Har du gått på kurs hos oss?
Hjelp oss å bli bedre og evaluer kurset her.